Opscheppersboxen
03 April 2017

Opscheppersboxen

April is de maand voor de moestuin. Hendrik Jan heeft twee handige opscheppersboxen ontwikkeld met gereedschap voor de moestuin: 1 voor volwassenen en 1 voor kinderen. De variant voor volwassenen bevat een handschepje, handharkje en een paar tuinhandschoenen. De kindervariant bevat een tasje met schepjes, een harkje en een gietertje. Beide varianten bevatten ook nog een handige folder met moestuintips, een setje kleurpotloodjes, vloeipapier en een vel kijkdoosafbeeldingen om een mooie kijkdoos te kunnen maken (en zo de verpakking een tweede leven te geven).

In totaal zijn er 3 vellen met kijkdoosafbeeldingen. Dat betekent dat kinderen kunnen sparen voor nog twee extra vellen met leuke plaatjes. Je krijgt een extra vel bij besteding van 10 euro aan Hendrik Jan gereedschap.

Bent u al in het bezit van het Hendrik Jan tuingereedschap maar wilt u wel graag een handige moestuintip? Dit is mogelijk met de unieke doodle kaart. Op de kaart staat aan de ene zijde een handige moestuintip en aan de andere zijde is er voor kinderen een tekening die ze zelf af mogen maken. Door de tekening bij de winkel in te leveren kan er een set gesteeld kindergereedschap van Hendrik Jan gewonnen worden. De doodle kaart is er in 4 varianten.